ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ EUROPROTECTION PAY

Είναι γεγονός πλέον ότι οι ηλεκτρονικές πληρωμές κυριαρχούν ως μέθοδος πληρωμής και ότι οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες, αντικαθιστούν τα μετρητά σε σημαντικό βαθμό, καθιστώντας το πλαστικό χρήμα καθημερινή πραγματικότητα. Τα βασικά ζητήματα για των ηλεκτρονικών πληρωμών περιστρέφονται γύρω από την πρόληψη της απάτης και τη μείωση του κόστους πραγματοποίησης πληρωμών.
Το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι ηλεκτρονικές επιχειρήσεις είναι τα αναπόφευκτα μέσα ανταλλαγής σε έναν ολοένα και περισσότερο ενσύρματο κόσμο. Οι εναλλακτικές πληρωμές, όπως τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, οι πληρωμές με κάρτες, τα κινητά και τα ψηφιακά νομίσματα, διαδραματίζουν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στην αγορά.
Το κόστος που σχετίζεται με τη διεκπεραίωση πληρωμών μέσω γραφείου μπορεί να μειωθεί σημαντικά μεταβαίνοντας σε ηλεκτρονικές μεθόδους πληρωμής.
Λαμβάνοντας υπόψη τις παγκόσμιες ανάγκες και τη ζήτηση για υπηρεσίες ψηφιακών πληρωμών, βελτιώνουμε τις λύσεις και τις υπηρεσίες ψηφιακών πληρωμών μας, συμπεριλαμβανομένων, προπληρωμένων καρτών, ηλεκτρονικών πορτοφολιών, διαδικτυακής πύλης πληρωμών, EFTPOS Devises και Mobile EFTPOS Devises.

EUROPROTECTION

Η EuroProtection ξεκίνησε το 2021, την  Europrotection Pay Ltd με Έδρα  στην Σόφια της Βουλγαρίας, ως συνιδρυτής  με  76,08% συμμετοχή, μια Κοινοπραξίας (JV) με την STREAMFLOW EAD (συνιδρυτής και ιδιοκτήτης του υπόλοιπου 23,92%), καθιστώντας την αποκλειστική της εκπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών και λύσεων για όλους τους οικονομικούς τομείς και στη Βουλγαρία για τον ασφαλιστικό τομέα, για αύξηση των υφιστάμενων μεριδίων της στην τοπική αγορά.

Αυτή η στρατηγική εταιρική συνεργασία θα περιλαμβάνει και άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες, με τη συνέργεια του στρατηγικού εταίρου της EuroProtection Brokers S.A.,  την Costero Brokers Ltd, Broker των Lloyd’s of London.

STREAMFLOW EAD

Η Streamflow  έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Plovdiv της Βουλγαρίας.

Η Streamflow  ανέλαβε το EMI PFS από το Ηνωμένο Βασίλειο βάσει της συμφωνίας BIN χορηγίας / WL και παρέχει τις υπηρεσίες της με την επωνυμία FILLIT. Η συμφωνία συνεργασίας της  με   BIN / WL υποστηρίζει καταναλωτικές και εταιρικές προπληρωμένες κάρτες Mastercard για κάθε είδους δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της δραστηριότητας και των τυχερών παιγνίων μέσω της μεθόδου πληρωμής Mastercard MoneySend Gambling OCT.

Η Streamflow  έχει το δικό της προϊόν E-Wallet, το οποίο παρέχει λογαριασμούς IBAN στους πελάτες της και Mastercard Προπληρωμένες Κάρτες Virtual ή Physical συνδεδεμένες με το E-Wallet. Με αυτόν τον τρόπο, η Streamflow μπορεί να παρέχει μια σειρά εναλλακτικών τραπεζικών λύσεων για ιδιώτες και εταιρείες.

Η Streamflow είναι ένας εκπρόσωπος  EMD που εποπτεύεται και έχει εξουσιοδοτηθεί από την «Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς» (FCA), με αριθμό αναφοράς 902074, ενεργώντας για λογαριασμό της Προπληρωμένης Χρηματοοικονομικής Υπηρεσίας LTD, η οποία είναι εξουσιοδοτημένη και ρυθμιζόμενη από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς με αριθμό καταχώρησης ιδρύματος ηλεκτρονικού χρήματος 900036.

Η FILLIT παρέχει διαδικτυακή υπηρεσία ως διανομέας προπληρωμένης κάρτας Mastercard, επιτρέποντας στους Πελάτες B2C να λάβουν μια Προπληρωμένη Κάρτα Mastercard, Εικονική ή Φυσική, σύμφωνα με τη διαδικασία KYC.

Η Streamflow λειτουργεί ήδη τον ιστότοπο της FILLIT στη διεύθυνση

URL https://www.fillit.eu/

Το  σύστημα της  FILLIT επικοινωνεί με PFS μέσω API με ηλεκτρονική λειτουργία και στέλνει τις πληροφορίες στον ιστότοπο.

Οκτ-2020 Ελλάδα

12.986 Ενεργοί Χρήστες

EUROPROTECTION PAY

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος σε όλους τους τομείς

Οκτ-2020 Βουλγαρία

15.040 Ενεργοί Χρήστες

EUROPROTECTION PAY

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος στον Ασφαλιστικό Τομέα

Οκτ-2020 Ευρώπη

24.985 Ενεργοί Χρήστες

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ

Virtual Κάρτες 23.069,
Αναλογικές Κάρτες 2.757

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

EUROPROTECTION PAY

Αναπτύσσουμε υπηρεσίες, με κέντρο τον επαγγελματία ...

Είσοδος