Αγαπητοί Συνεργάτες,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από την 18η Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στην διάθεσή σας το νέο Πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος, που παρέχει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο όμιλος των Εταιρειών μας με κάλυψη από την Αλλοδαπή Ασφαλιστική Εταιρεία Arch Insurance (EU) Designated Activity Company (“Arch Insurance (EU) DAC”).
H Arch Insurance (EU) DAC είναι η ασφαλιστική εταιρεία του ομίλου Arch Capital Group που επιλύοντας οριστικά τα θέματα του Brexit επιλέγοντας ως έδρα το Δουβλίνο, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της σε επιλεγμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και πλέον και στην Ελλάδα, αδειοδοτημένη για όλους τους κλάδους γενικών ασφαλίσεων εκτός του κλάδου 18 (Βοηθείας).
Ο όμιλος Arch Capital Group είναι ηγέτιδα δύναμη και στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στην ασφάλιση, την αντασφάλιση και με εξειδίκευση στην ασφάλιση υποθηκών (1η θέση στον κόσμο το 2016), με $39,1 δις ενεργητικό, κεφαλαιοποίηση $15,2 δις και κύκλο εργασιών $9,3 δις (στοιχεία 30 Σεπτεμβρίου 2020).
Η μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία με την Europrotection στο χώρο της αντασφάλισης συνετέλεσε στην επιλογή και της Ελλάδας για την ανάπτυξη των εργασιών της Arch Insurance (EU) DAC, που εγκαινιάζει με το πρόγραμμα αυτό την αποκλειστική της συνεργασία με τις εταιρίες μας σε όλες τις κατηγορίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Η κάλυψη του Προσωπικού Ατυχήματος προσφέρεται σε δύο εναλλακτικά ποσά ασφαλισμένου κεφαλαίου των €5.000,00 ή €10.000,00 και καλύπτει Θάνατο, Μόνιμη Ολική και Μερική Ανικανότητα με πολύ ανταγωνιστικούς όρους.
Ειδικά για τους πελάτες σας ασφαλισμένους στο πρόγραμμα αυτό η Εταιρία μας εξασφάλισε, από τον “ Όμιλο Ιατρικού Αθηνών”, παροχές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας , Checkup, Διαγνωστικές εξετάσεις και επεμβατικές Ιατρικές πράξεις σε εξαιρετικές τιμές!
Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε εσάς και τους αγαπημένους σας! Με εκτίμηση,
Γιώργος Παπαγιαννόπουλος